100% e затапен егр кадърно...На софтуера може да се довери. Дпф-а е махнат също както си трябва.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Липса на мощност в ниските обороти
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение100% e затапен егр кадърно...На софтуера може да се довери. Дпф-а е махнат също както си трябва.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Колеги, цитирам ви майстора какво ми каза днес по телефона, а да ли е истина вие ще кажете.
-Човек най вероятно е дюзи.Позакърпих малко положението(какво е правил не знам)но колата до 2000 оборота предърпва не върви и пуши.След 2000 обората всичко е ок.По показанията при диагностика не са толкова зле ама......Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL
YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003
Comment
-
Не е добре работата с този майстор, при който си оставил колата. Какво ще им закърпи на дюзите ???
Колата трябва да отиде при правилен човек.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениеИма ли развитие по темата?Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL
YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003
Comment
-
И понеже и на мен съвсем скоро ми предстои операция с затапване на EGR клапана и софтуерното му отстраняване (писна ми от почти постоянното почистване и липса на мощност) бих иска да попитам колеги които вече са минал през тази процедура имат ли някакви свързани с това проблеми и/или оплаквания? Грешки с борд компютъра, светване на лампи и т.н? И още един детайл, механичното му затваряне ще стане с планка преди него, от няколкото поста преди това не разбрах трябва ли или не трябва тя да е пробита на 3-4 места?Alfa 159 2.4 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение100% e затапен егр кадърно...На софтуера може да се довери. Дпф-а е махнат също както си трябва.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Брат, кадърно затапен софтуерно...планката е още по времето, когато колата я гледахме в Благоевград...нима не си спомняш!
За нея, няма как да знам как е сложена! Нали затова му светеше чек...защото беше само спрян механично.
Ей мн бързо забравяшsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от Tsetso Milanov Покажи съобщениеИ понеже и на мен съвсем скоро ми предстои операция с затапване на EGR клапана и софтуерното му отстраняване (писна ми от почти постоянното почистване и липса на мощност) бих иска да попитам колеги които вече са минал през тази процедура имат ли някакви свързани с това проблеми и/или оплаквания? Грешки с борд компютъра, светване на лампи и т.н? И още един детайл, механичното му затваряне ще стане с планка преди него, от няколкото поста преди това не разбрах трябва ли или не трябва тя да е пробита на 3-4 места?
Автомобила се кара предимно градско, на много къси разстояния и почти винаги студен. Все още не е минало достатъчно дълго време откак съм направил тази процедура, но на този етап нещата са си ОК.AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
Comment